2015-11-05 01:45:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szerelmi téren pozitív változások jönnek

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A vonzerejét sohasem veszíti el, és minden esélye megvan rá, hogy szerencsés legyen a szerelemben, feltéve, ha kordában tudja tartani heves természetét. Addig azonban, míg újra és újra lángra lobban, nem fogja megtalálni a nagy Ő-t. Pedig érdemes lenne csapongások nélkül, türelemmel várni rá...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz együtt áll a Marssal. Nehezére eshet, hogy megbízzon egy kollégájában, aki olthatatlan szerelmet érez ön iránt. Az azonban örömmel töltheti el, ha kiderül, hogy egy régi partnere a környéken jár, és újra találkozhatnak...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Skorpió jegyében jár. Adódhatnak olyan helyzetek, amelyek meghatározó változásokat hoznak az életébe, akár olyan területeken is, amelyeket eddig szilárdnak és biztonságosnak gondolt. Ezek a változások új lehetőségeket is hozhatnak, és előnyösek is lehetnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, a hangulata szélsőségesen alakul. Lehetséges, hogy éppen ma fog ráébredni arra, hogy a kedvese nem képes olyan stabil párkapcsolatot kialakítani, mint amilyenre ön vágyik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Skorpió jegyében áll, ma hazugságokkal, hízelgéssel és könnyekkel is könnyen lehet befolyásolni önt. Szívesen képviseli a gyengébbek, a hátrányos helyzetűek érdekeit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön hajlamos arra, hogy közömbös legyen, a munkahelyén a lelkesedést a kötelességtudattal helyettesíti, így a részfeladatok precíz kivitelezőjévé válhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha a munkahelyén korlátozzák, vagy nem harmonikus környezetben kell dolgoznia, attól könnyen stresszes állapotba kerül, és így nő a balesetveszély. A konfliktusokat ma sikerül békés eszközökkel rendeznie.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Skorpió két uralkodó bolygója kedvezően kapcsolódik egymáshoz. Ma a legjobb módszereket választja a céljai eléréséhez. A szokásosnál is vonzóbbá válik, így szerelmi téren igazán pozitív változásokra számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénz nem annyira fontos az ön életében, pedig ha készen áll megragadni a kínálkozó lehetőséget, jelentős anyagi fejlődésre számíthat ezekben a napokban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkájában lelkiismeretes és pontos, ugyanezt várja el másoktól is, de nem mindenki tudja teljesíteni az elvárásait. Úgy érzi, mindenért meg kell küzdenie, pedig sok mindent tálcán kínál önnek az élet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Készüljön rá, hogy a most kialakuló flört csak kezdetben lesz szórakoztató, később konfliktusos viszonyra számíthat a másik birtoklási vágya miatt. Ma sok akadályt kell legyőznie, melyek közül a legkisebb is veszélyes, ha nem veszi komolyan.

Halak: II. 19. - III. 20.
Alkalmazkodóképessége ma kiváló, ezért könnyen és gyorsan be tud illeszkedni bármilyen társaságba, akár egy új munkahelyen is. Ha szellemi munkáról van szó, ma nem ismer lehetetlent.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: